Het team

De kracht ‘Het Zonnetje’ is onze persoonlijke benaderingswijze, waarbij elke kind en elke ouder gezien wordt.

De kracht ‘Het Zonnetje’ is…….

…… onze persoonlijke benaderingswijze, waarbij elk kind en elke ouder gezien wordt.

Wij werken volgens ideeën en uitgangspunten van de visie Reggio Emilia en Emmi Pikler. Voor het team is het een elke dag een nieuwe uitdaging om de ideeën en uitgangspunten de pedagogiek van Reggio Emilia en Emmi Pikler te verwoorden naar de groep kinderen en dat betekent dat wij met elkaar zeer betrokken zijn bij de zorg voor uw kind(eren).

Het team is een waardevolle mix van talenten, ervaring en opleidingen. Iedere medewerker heeft een passie of specialiteit, ‘een taal’ zoals dit in de visie van Reggio Emilia genoemd wordt. Op deze manier proberen we het beste uit ons team te halen. Ze kunnen elkaar aanvullen, van elkaar leren en de kinderen hun 100 talen aanreiken.
Alle medewerkers van het team zijn in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Daarnaast zijn alle medewerkers van het team minimaal in het bezit van een SAW 3 diploma of volgens de CAO gelijkwaardige diploma hebben behaald. Om kwaliteit, continuïteit en veiligheid te bieden binnen “Het Zonnetje”, streven wij ernaar om zoveel mogelijk vaste medewerkers binnen de groep te houden. Dit creëert rust en vertrouwen; prettig voor zowel kinderen als ouders.

Om alle aankomende talenten een kans te bieden, kiezen wij ervoor om stagiaires aan te nemen voor een langere periode op de dagopvang en peuteropvang. De eventuele snuffelstages vinden plaats op de BSO.