Aanmeldformulier

Wanneer aanmelden?

Bent u zwanger? Van harte gefeliciteerd! Wij adviseren om niet te lang te wachten met het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij zitten vrij snel vol door onze kleinschaligheid. Het zou jammer zijn dat als u uw kind graag bij ons zou willen plaatsen en er is geen plek. Uitgangspunt is bij voorkeur bij 2 maanden zwanger al opgeven, ook al snappen wij heel goed dat dit heel raar kan voelen.

Heeft u een baby, dreumes of peuter die u wilt opgeven? Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden.

Wij adviseren altijd om even langs te komen om de sfeer te proeven, een indruk te krijgen van het team en de groepen. Maar mocht door mond-tot-mond reclame voldoende weten en snel willen inschrijven klik dan op onderstaande link om het inschrijfformulier alvast invullen.

Inschrijfformulier Kindercentrum het Zonnetje

Voor het aanmelden bij de Holle Bolle Boom kunt u hetzelfde formulier als die van het Zonnetje gebruiken.


OPZEGGEN

Kindercentrum ‘Het Zonnetje’ ziet kinderen met hun ouders niet graag vertrekken maar soms zijn er situaties dat het gebeurd. Wij hanteren een opzegtermijn van één maand. We gaan er vanuit dat de meeste kinderen blijven totdat ze 12 jaar zijn. Als we niets van ouders horen, dan stopt de opvang en de betaling op de dag dat het kind 12 jaar wordt. Als een kind eerder stopt of iets langer blijft, dan dienen ouders dit eveneens tijdig aan ons door te geven.

Algemene voorwaarden

Mocht u nog meer willen weten. Lees gerust onze algemene voorwaarden door. Mochten er vandaar uit nog vragen ontstaan dan vernemen wij dat graag.

LINK : https://www.kindercentrumhetzonnetje.nl/downloads/algemene-voorwaarden-2018.pdf